Maak kennis met ons professionele en dynamische team

Over Combi Texel

Combi Texel is al vele jaren echt een onderdeel van Texel. Onze winkel is gevestigd in het centrum van Den Burg en bestaat al tientallen jaren (sinds 1934).

De winkel heet niet voor niets Combi Texel. Je kunt bij ons namelijk terecht voor een combinatie van diensten. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare partij op het gebied van telefonie, reparaties, fotografie of drukwerk: we staan graag voor je klaar.

Topservice en eerlijk advies

Een goede service staat bij ons centraal. Ons team heeft veel ervaring en geeft je een eerlijk advies op basis van jouw wensen en budget. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht met vragen en/of problemen, vaak kunnen we het direct voor je oplossen!

Het Combi-team

Leigh

Eigenaar van Combi Texel na hier 9 jaar als personeelslid werkzaam te zijn geweest.  Expert op het gebied van telefonie en gadgets. Geboren in Australië en geland op Texel. Deze wereldreiziger is flexibel en oplossingsgericht en gaat altijd tot het uiterste voor zijn klanten. Ook is Leigh bedreven in het repareren van telefoons, scherm kapot of een nieuwe accu laten plaatsen? Leigh regelt het voor u!

Linda

Mede eigenaar van Combi Texel. Met werk ervaring in verschillende branches kan ze de veelzijdigheid in haar dagelijkse werkzaamheden goed combineren. Van het advies geven bij telefoon accessoires, tot het helpen van ING klanten, ze doet het allemaal!

Wilt u uw mobiele abonnement verlengen of een nieuw abbonnent afsluiten? kom gerust langs voor een gesprek! Linda zorgt voor de beste en gunstigste voorwaaden voor u.

Pieter-Jan

Deze geboren Texelaar is onze Grafisch Vormgever. Met ruim 12 jaar ervaring in dit vak op het gebied van drukwerk en ontwerp kan (bijna) alles. Deze creatieveling denkt in mogelijkheden en weet altijd iets te vinden wat precies bij uw wensen past. Oude foto’s weer zo goed als nieuw? Snel flyers nodig? Groot of klein formaat? Daar draait PJ zijn hand niet voor om.

Laura

Met een vader als elektricien zat de interesse voor allerhande elektronica er al vroeg in. Als klein meisje keek ze al graag mee als haar vader tv's en oude radio's uit elkaar haalde en deze weer repareerde. Bij de Combi vind ze het vooral leuk om de lastige zaken te kraken; een ipad die vastzit in een bootloop, of een smartphone die niet meer belt, of geen berichten meer binnen krijgt, geen probleem! Ze blijft proberen tot het probleem opgelost is, altijd zoekend naar een passende oplossing. Met een vastberaden houding en een scherp analytisch vermogen.

Wolbert

Hilversummer in hart en nieren, afkomstig uit omroepland waar hij deskundige was in het onderhoud en ondersteuning van computer - systemen. Sinds 2000 woont hij op Texel waar hij met wat sprongen weer beland is in de automatisering, inmiddels gecombineerd met het winkelwezen. Systeem- en netwerkbeheer, reparaties van computers, opzetten van bedrijfsnetwerken etc. Kortom, hij heeft op elke vraag een antwoord!

Telefonie & accessoires

Telefonie & accessoires

Je kunt bij ons terecht voor o.a. losse telefoons (alle merken), abonnementen (zowel particulier als zakelijk), tablets, MacBooks, Windows laptops en diverse accessoires. Van opladers tot koptelefoons: we bieden een ruime collectie.

Meer over Telefonie & accessoires

Telefoonreparaties

Een kapotte telefoon? Geen nood! Wij repareren telefoons professioneel en geven daar altijd garantie op. Veel onderdelen hebben wij op voorraad, waardoor reparatie vaak op korte termijn gedaan kan worden. Soms zelfs terwijl je wacht.

Meer over Telefoonreparaties

Assortiment

In onze winkel hebben we een ruime keuze aan Iphones, Samsung toestellen, hoesjes, audio, accessoires & nog veel meer. Daarnaast kun je in onze fotostudio boven de winkel terecht voor het maken van een pasfoto en maken we mooie afdrukken van jouw zelfgemaakte foto’s, op diverse materialen en formaten.

Meer over Assortiment

Drukwerk & printshop

Printwerk, menukaarten, canvasafdrukken, visitekaartjes en uitnodigingen: op het gebied van drukwerk helpen we je graag. Drukwerk kunnen we met spoed en zowel in kleine als grotere oplages leveren. Ook maken we graag een mooi ontwerp voor je.

Meer over Drukwerk & printshop