Maak kennis met ons professionele en dynamische team

Over Combi Texel

Combi Texel is al vele jaren echt een onderdeel van Texel. Onze winkel is gevestigd in het centrum van Den Burg en bestaat al tientallen jaren (sinds 1934).

De winkel heet niet voor niets Combi Texel. Je kunt bij ons namelijk terecht voor een combinatie van diensten. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare partij op het gebied van telefonie, reparaties, fotografie of drukwerk: we staan graag voor je klaar.

Topservice en eerlijk advies

Een goede service staat bij ons centraal. Ons team heeft veel ervaring en geeft je een eerlijk advies op basis van jouw wensen en budget. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht met vragen en/of problemen, vaak kunnen we het direct voor je oplossen!

Het Combi-team

Leigh

Eigenaar van Combi Texel na hier 9 jaar als personeelslid werkzaam te zijn geweest.  Expert op het gebied van telefonie en gadgets. Geboren in Australië en geland op Texel. Deze wereldreiziger is flexibel en oplossingsgericht en gaat altijd tot het uiterste voor zijn klanten. Een nieuw abonnement of verlenging? Leigh zorgt voor de beste en gunstigste voorwaarden voor u.

Josh

Behulpzaam en een echte Apple fan. Josh is onze leergierige en vriendelijke medewerker die altijd voor de klant gaat. Abonnement, bescherming voor uw telefoon of allerlei accessoires, Josh kent alle ins en outs en deelt dit graag en met veel enthousiasme. Altijd positief met oprechte aandacht voor de mensen om hem heen zorgt Josh voor de beste uitkomst op al uw wensen.

Pieter-Jan

Deze geboren Texelaar is onze Grafisch Vormgever. Met ruim 12 jaar ervaring in dit vak op het gebied van drukwerk en ontwerp kan (bijna) alles. Deze creatieveling denkt in mogelijkheden en weet altijd iets te vinden wat precies bij uw wensen past. Oude foto’s weer zo goed als nieuw? Snel flyers nodig? Groot of klein formaat? Daar draait PJ zijn hand niet voor om.

Marijn

Enthousiast en met zeer brede interesses. Dit zijn de woorden die Marijn perfect omschrijven. Van fotografie tot film, camera’s en lenzen. Ze kennen geen geheimen voor Marijn. Behulpzaam en vriendelijk, Marijn staat altijd voor u klaar en helpt u met de beste uitkomst voor al uw wensen op het gebied van video- en fotografie.

Sta jij hier binnenkort?

Bij Combi Texel zijn we per direct op zoek naar enthousiaste collega's. Wil je werken bij een jong bedrijf en ben je geinteresseerd in gadgets en telecom? Dan ben je precies wie we zoeken! Ervaring in sales en telefonie is natuurlijk een pré, maar niet noodzakelijk. Meer info.

Telefonie & accessoires

Telefonie & accessoires

Je kunt bij ons terecht voor o.a. losse telefoons (alle merken), abonnementen (zowel particulier als zakelijk), tablets, MacBooks en diverse accessoires. Van opladers tot koptelefoons: we bieden een ruime collectie.

Meer over Telefonie & accessoires

Telefoonreparaties

Een kapotte telefoon? Geen nood! Wij repareren telefoons professioneel en geven daar altijd garantie op. Veel onderdelen hebben wij op voorraad, waardoor reparatie vaak op korte termijn gedaan kan worden. Soms zelfs terwijl je wacht.

Meer over Telefoonreparaties

Fotografie

In onze winkel hebben wij een ruime keuze aan camera’s en accessoires. Daarnaast kun je in onze fotostudio boven de winkel terecht voor het maken van een pasfoto en maken we mooie afdrukken van jouw zelfgemaakte foto’s, op diverse materialen en formaten.

Meer over Fotografie

Drukwerk & printshop

Printwerk, menukaarten, canvasafdrukken, visitekaartjes en uitnodigingen: op het gebied van drukwerk helpen we je graag. Drukwerk kunnen we met spoed en zowel in kleine als grotere oplages leveren. Ook maken we graag een mooi ontwerp voor je.

Meer over Drukwerk & printshop