Een combinatie van diensten op Texel. Onder andere:telefonie, reparaties, fotografie en drukwerk.

ontdek de diensten van combi texel

Telefonie & accessoires

Je kunt bij ons terecht voor o.a. losse telefoons (alle merken), abonnementen (zowel particulier als zakelijk), tablets, MacBooks en diverse accessoires. Van opladers tot koptelefoons: we bieden een ruime collectie.

Meer over Telefonie & accessoires

Telefoonreparaties

Een kapotte telefoon? Geen nood! Wij repareren telefoons professioneel en geven daar altijd garantie op. Veel onderdelen hebben wij op voorraad, waardoor reparatie vaak op korte termijn gedaan kan worden. Soms zelfs terwijl je wacht.

Meer over Telefoonreparaties

Fotografie

In onze winkel hebben wij een ruime keuze aan camera’s en accessoires. Daarnaast kun je in onze fotostudio boven de winkel terecht voor het maken van een pasfoto en maken we mooie afdrukken van jouw zelfgemaakte foto’s, op diverse materialen en formaten.

Meer over Fotografie

Drukwerk & printshop

Printwerk, menukaarten, canvasafdrukken, visitekaartjes en uitnodigingen: op het gebied van drukwerk helpen we je graag. Drukwerk kunnen we met spoed en zowel in kleine als grotere oplages leveren. Ook maken we graag een mooi ontwerp voor je.

Meer over Drukwerk & printshop

nu bij combi texel

iPhone 11

Exact wat je nodig hebt.
Precies wat je wilt.

Een nieuw dual camera-systeem dat nog meer moois vastlegt. De snelste chip in een smart­phone ooit en batterij voor een hele dag, zodat je meer kan doen en minder hoeft te laden. En de hoogste videokwaliteit van alle smart­phones, waardoor je herinneringen er nog beter uitzien.

Justin Sinner

Justin Sinner Pictures (Fotografie) - Fotograaf op Texel

Geboren en getogen op het prachtige Nederlandse Waddeneiland Texel. Opgegroeid in den Burg, het hoofddorp van het eiland. Komt graag in de natuur, vooral op het strand en in de duinen. Op Texel is alles elke dag weer anders, de zon, de zee, het landschap en de lucht. Texel is bij uitstek een bijzonder geschikte plek om te fotograferen.

Winnaar van diverse prijzen gewonnen zoals in augustus 2016 de NRC Publieksprijs, in december 2017 de Noord-Hollandse fotoprijs.

Volg ons op Facebook

Volg ons nu ook op facebook en blijf op de hoogte over Combi Texel! Lees hier de meest actuele tips en informatie, plaats zelf berichten, foto's en video's of deel je meningen en ervaringen met ons en de andere fans. Weet als eerste van onze acties en voordelen, zo mis je nooit meer iets.Word dus meteen fan en vertel het aan al je vrienden!