Mooie apparatuur, een goed advies en hét adres op Texel voor pasfotoservice

Jouw specialist op Texel

Nergens op Texel vind je een plek met een diverser aanbod dan de Combi! Van smartphones tot audio, reparaties, computer apparatuur en nog veel meer! Daarnaast kun je in onze fotostudio boven de winkel terecht voor het maken van een pasfoto en maken we mooie afdrukken van jouw zelfgemaakte foto’s, op diverse materialen en formaten. Canvas, aluminium, hout, glas of plexiglas: de mogelijkheden zijn heel divers. We zoeken altijd de beste toepassing bij jouw wensen.

RDW Digitaal aanvragen rijbewijs

Bij de combi kunnen wij de pasfoto voor uw rijbewijs digitaal aanleveren. Het werkt simpel, kom naar de winkel en neem uw rijbewijs mee. Er wordt een pasfoto van u gemaakt en deze wordt samen met uw handtekening beveiligd en digitaal naar het RDW verzonden. Als uw gegevens zijn gecontroleerd krijgt u een e-mail van het RDW. Via deze mail kunt u het rijbewijs digitaal aanvragen.

meer informatie? Kom langs in de winkel, wij helpen u graag!

Airpods & Audio

Pasfotoservice Texel

Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor je paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs? Maak gebruik van onze pasfotoservice. Wij maken snel en professioneel een pasfoto die voldoet aan de laatste, wettelijk gestelde richtlijnen (ook internationaal). Je kunt gewoon langskomen zonder afspraak en de foto’s zijn direct klaar.

De mooiste afdrukken van jouw foto’s

Wij drukken jouw zelfgemaakte foto’s voor je af op diverse formaten en materialen. Wil je van jouw zelfgemaakte foto(‘s) een mooie afdruk op bijvoorbeeld canvas, aluminium, hout, glas of plexiglas? We horen graag je wensen en gaan samen op zoek naar de beste toepassing.