Mooie apparatuur, een goed advies en hét adres op Texel voor pasfotoservice

Jouw fotografie specialist op Texel

In onze winkel hebben we een ruime keuze aan camera’s en accessoires. Daarnaast kun je in onze fotostudio boven de winkel terecht voor het maken van een pasfoto en maken we mooie afdrukken van jouw zelfgemaakte foto’s, op diverse materialen en formaten. Canvas, aluminium, hout, glas of plexiglas: de mogelijkheden zijn heel divers. We zoeken altijd de beste toepassing bij jouw wensen.

Prachtige Texelfoto's

Een echte tip in de winkel zijn de foto’s van de Texelse fotograaf Justin Sinner. Hij maakt prachtige natuurfoto’s van het eiland. Ze zijn stuk voor stuk een ode aan Texel. Deze kunnen we afdrukken op onder andere canvas, aluminium, hout, glas, plexiglas en zelfs muismatten.

Camera's en accessoires

In de winkel hebben we een hoek ingericht met camera’s en accessoires van onder andere Canon, Nikon en Panasonic. Andere merken zijn ook leverbaar en uiteraard geven we graag advies.

Pasfotoservice Texel

Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor je paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs? Maak gebruik van onze pasfotoservice. Wij maken snel en professioneel een pasfoto die voldoet aan de laatste, wettelijk gestelde richtlijnen (ook internationaal). Je kunt gewoon langskomen zonder afspraak en de foto’s zijn direct klaar.

De mooiste afdrukken van jouw foto’s

Wij drukken jouw zelfgemaakte foto’s voor je af op diverse formaten en materialen. Wil je van jouw zelfgemaakte foto(‘s) een mooie afdruk op bijvoorbeeld canvas, aluminium, hout, glas of plexiglas? We horen graag je wensen en gaan samen op zoek naar de beste toepassing.